Home Sonos Beam Sonos Beam - Haal het meeste eruit!

Sonos Beam – Haal het meeste eruit!

Als je aan het kijken bent voor een nieuwe soundbar om jouw tv geluid beter te laten klinken, dan ben je op de juiste plek. Wij zullen jou vertellen waarom de award winning Sonos Beam de soundbar voor jouw tv is.

De Sonos Beam heeft een geweldig geluid voor muziek en tv geluid. De Beam heeft nieuwe technologieën die je niet zult vinden bij concurrerende merken. De speaker is Juli 2018 uitgekomen en heeft al een What HiFi award gewonnen voor beste Soundbar in zijn prijsklasse.

Begin met de Sonos Beam als begin van het Sonos systeem om hierna verder uitbreiden om jouw huis met geluid te vullen.

sonos beam
Sonos Beam als eerste stap voor bioscoopgeluid

De Sonos Beam is de basis van een surround sound omgeving. De Beam klinkt alleen al geweldig, maar mocht je meer willen dan is dat altijd mogelijk. Sonos maakt het mogelijk 2 Sonos One speakers toe te voegen als achtergrond voor het echte bioscoop geluid. Ook is het mogelijk om de Sonos Sub aan te schaffen voor een adembenemende bass. Alles op jou eigen tempo natuurlijk, je kan altijd later nog uitbreiden waardoor dit systeem als het ware met jou meegroeit en nooit verouderd wordt.

Optimaal TV geluid

De Sonos beam levert een geweldig geluid waardoor de stem en spraak van de tv programma’s kraakhelder zijn. Dit is de danken aan de driver’s en uitstekende gepositioneerde tweeters.

Maar mocht de spraak niet duidelijk genoeg zijn heeft Sonos de oplossing. Open de Sonos app spraak icoontje aan de rechterkant. Hierdoor wordt spraakversterking geactiveerd waardoor de stemmen nog helderde en duidelijker klinken en de omgevingsgeluiden verminderd waardoor je niks meer mist.

Wat als de buren of kinderen liggen te slapen?

Als je in de avond veel tv kijkt of muziek luistert, hoef je nu niet gelijk het volume zachter te zetten waardoor je dingen mist.

Activeer het icoontje met de halve maan aan de rechterkant in de Sonos app. Nachtmodus is nu geactiveerd, gesprekken worden duidelijker terwijl de harder geluiden gedempt worden zodat je jou favoriete tv serie kan volgen zonder dat andere er last van hebben.

Trueplay

Niet elke kamer is het zelfde, en klinkt de Sonos Beam dus niet overal hetzelfde. Sonos heeft een technologie ontwikkeld genaamd true play. Deze gebruikt de microfoon van jouw Iphone of Ipad om de Sonos Beam af te stellen naar de akoestiek van de kamer. Hierdoor klink de Beam in elke kamer geweldig. Mocht je geen Apple device hebben? Vraag een vriend om zijn Iphone te lenen. Het proces hoeft slechts één keer uitgevoerd te worden.

De Sonos Beam is de beste in zijn categorie voor slechts €449.

Nog niet overtuigd? Ervaar het zelf.

Bestel de Sonos Beam op sonos.com, je mag de speaker dan 100 dagen uit proberen! Bevalt de speaker niet, mag je de speaker gratis retourneren.

Liever morgen al in huis?

Bestel de Sonos Beam dan bij onderstaande winkels:

Coolblue.com – €439

PlatteTV.nl – €439

Bol.com – €439

Deze prijzen zijn 20-12-18 bijgewerkt. (Sonos is niet vaak goedkoper zoals dat nu is)

Accessoires – voor de Sonos Beam

Heb je de tv opgehangen of is er weinig plaats voor de Beam, zie hier onder de accessoires die de Beam er beter uit laat zien en beter laat klinken!

 

Sonos beam muurbeugel €69
Sonos beam muurbeugel €69

Sonos beam tv beugel €199,99
Sonos beam tv beugel €199,99

Flexson Sonos Beam beugel
Flexson Sonos Beam beugel voor aan een bestaande TV beugel

Flexson Sonos beam tv standaard
Flexson Sonos beam tv standaard

 

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Must Read

Sonos Play:1 – 20% korting Media Markt actie

De Media Markt bestaat 20 jaar! Dit wordt gevierd met 20% korting op heel veel producten uit het assortiment. Ook Sonos doet mee met...

Sonos Beam – Haal het meeste eruit!

Als je aan het kijken bent voor een nieuwe soundbar om jouw tv geluid beter te laten klinken, dan ben je op de juiste...

Sonos Playbase aanbieding – €200,00 korting

Sonos Playbase De platte Sonos Playbase voor onder jouw TV voor buitengewoon bioscoop geluid, met adembenemende bass. De Playbase heeft de beste SUB van de...

Sonos One de speaker van de toekomst

De Sonos One - speaker van de toekomst! De Sonos One de 1e smart speaker van Sonos, deze speaker is een Play:1 met ingebouwde Alexa,...

Sonos one aanbieding – Black Friday

Sonos one aanbieding - Black Friday Net als voorgaande jaren komt Sonos weer met Black Friday aanbiedingen, het moment om Sonos aan te schaffen of...